transition town: DE PIJP

Transition Town de Pijp

23 augustus: tt thee op locatie 10 August , 2009

Filed under: Activiteiten — ttpijp @ 1:40 pm

knotwilgOp zondag 23 augustus hebben we een Transition Thee op locatie: we gaan een bezoekje brengen aan biologische boerderij ‘de Knotwilg’ in Zuidoostbeemster. Boerderij de Knotwilg is een van de eerste biologische boerderijen in de omgeving van Zuidoostbeemster en bestaat nu al ruim 20 jaar. Sommigen zullen al kennisgemaakt hebben met haar producten, Boerderij de Knotwilg is elke zaterdag te vinden op de Boerenmarkt aan de voet van de Noorderkerk in Amsterdam.

De opendag begint om 12.00 uur, en om het allemaal klimaatneutraal te houden willen we er op de fiets heen gaan. Mensen die mee willen fietsen kunnen om tien uur naar ‘Kinderboerderij de Pijp’ komen. Het is ongeveer 25 kilometer fietsen. We zullen rond twaalfuur bij de Knotwilg aankomen.

Je hoeft je niet aan te melden, maar om een beetje in te kunnen schatten met hoeveel we zullen zijn willen we vragen of geïnteresseerden een mailtje kunnen sturen naar depijp@transitiontowns.nl.

Wil of kan je niet fietsen? Boerderij de Knotwilg is ook met het openbaarvervoer te bereiken. Vanaf Amsterdam Centraal is het ongeveer een uur met de bus. Op www.9292ov.nl kan je de precieze reistijden opzoeken. Houdt er wel rekening mee dat het nog ongeveer 15 minuten lopen is vanaf de bushalte.

De Knotwilg
Zuiderweg 24 A
1641 GB Zuidoostbeemster

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s