transition town: DE PIJP

Transition Town de Pijp

21 april: VersVoko hapjesdag in het GroenGemaal 13 April , 2012

Filed under: VersVoko — ttpijp @ 9:23 am

Zaterdag 21 april van 15.00 – 17.00

Na een winter met wat tegenslagen – door de plotselinge strenge vorst waren er erg weinig groenten waardoor we de VersVoko een paar keer over hebben moeten slaan – gaan we op 21 april weer vol aan de slag. Op een nieuwe locatie: het GroenGemaal in het Sarphatipark. En om te vieren dat de lente weer begonnen is, en we op deze mooie nieuwe locatie de VersVoko kunnen organiseren zijn er hapjes voor alle geïnteresseerden.

Dus wil je meer informatie over de VersVoko, wil je je aanmelden en ook groenten van biologische, kleinschalige boeren uit de omgeving  van Amsterdam kunnen bestellen met gelijk gestemden? Kom dan zaterdag langs op het Groen Gemaal of de sfeer en de hapjes te proeven. Meer informatie over de VersVoko vindt je op de pagina ‘VersVoko’.

Het Groen Gemaal is gevestigd in het oude gemaal dat in het park bij de west-ingang staat, met een kleine tuin eromheen. Het is jaren geleden door vrijwilligers van de werkgroep natuur en milieu in gebruik genomen als ecologisch plantenruilcentrum.

 

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s