transition town: DE PIJP

Transition Town de Pijp

VersVoko de Pijp – zaterdag 2, 16 & 30 juni 29 May , 2012

Filed under: VersVoko — ttpijp @ 10:07 pm

Zaterdag 2, 16 & 30 juni
15.00 – 17.00

GroenGemaal, west ingang van het sarphatipark

VersVoko staat voor vers voedsel koöperatie: buurtbewoners die samen verse waar inkopen bij boeren, zoals groenten, kaas en eieren. VersVoko de Pijp heeft groenten, geiten- en koeienkaas en eieren in de aanbieding. Onze leveranciers komen uit de omgeving van Amsterdam,kleinschalige boeren die een eerlijke prijs krijgen voor hun product.

De VersVoko is geen winkel maar wordt door de deelnemers zelf draaiende gehouden. Iedereen draagt een steentje bij door te helpen met bestellen, het ophalen van producten, of het verdelen van de groenten. De groenten worden om de week geleverd, van 15.00 – 17.00 op het Groen Gemaal – west ingang van het Sarphatipark. Hier kan je ook langs komen voor meer informatie en je opgeven als deelnemer. Bestellen gaat online: je krijgt een mailtje als de nieuwe lijst er is, die vul je vanuit huis in en de zaterdag erop staan de groenten voor je klaar.

Kom komende zaterdag langs op het GroenGemaal voor meer informatie of om je aanmelden als lid van de VersVoko of kijk voor meer informatie op www.ttpijp.wordpress.com/versvoko

Advertisements
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s